fredag 13 mars 2009

Jobbish

Igår var jag i Jönköping (eller "Könsöppning" som min kära pojkvän kallar det - det låter lite likt om man säger det snabbt på nåt sätt) och jobbade. Min vän C jobbar på en eventbyrå och behövde en liten assistent under kvartsfinalen i hocky-SM eller vad det nu var. Timrå mot HV71 var det iallfall.
And let me tell you, Jönköping gillar verkligen hockey. Vi såg ett gäng på typ 10 killar som var på arenan innan vi kom dit (vilket var typ vid ett och matchen började sju). De var i färd med att göra en SKITstor banderoll där det stod "Vi har gud på vår sida, era jävlar!". Den åkte upp när matchen satte igång och så fick den sitta uppe i typ... fem minuter. Om ens det. Eftersom den skymde sikten. Så... typ en hel dags jobb för fem minuter.
Men nevermind liksom, för de var säkert nöjda ändå. Här är ett filmklipp från när spelarna åkte ut på isen (beklagar att den är på sniskan, ni får vrida på huvudet). Vet inte hur bra det syns men det är RÖK, det är ELD, det är RIKTIGT hetsig musik. Och folk som vrålar utav bara helvete. Det var stämning.



Hur som helst. Eventet gick bra, HV vann matchen och alla var glada. C och jag checkade in på Elite-hotellet i Jönköping och hade hetsat varandra med hur mycket room service vi skulle dra upp när vi väl kom dit. Men eftersom klockan var typ 23 så hade köket stängt. Mindre Elite, tyckte vi (haha!). Men vi var så trötta så vi valde att fokusera på frukosten istället. Älska hotellfrukost.


Sen blev det hemfärd och avlastning av en väldigt stressad C på kontoret. Lämna lite skit på lagret, lämna bilen och sen hem. Och nu vankas myskväll med Lost! FAAN vad bra det är!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar