torsdag 20 november 2008

Amster-DAMN!


I söndags kom jag hem från Amsterdam (eller A-dam ”som man säger”). Det var mäkta, mäkta roligt. Bara att få hänga med två av mina absoluta favoritmänniskor, H och K, en hel helg var ju underbart. Vi kom ner på fredagen och spenderade HELA jävla kvällen med att gå runt i Red Light District.


Det är ju förbannat konstigt att det står massa horor i upplysta fönster där det springer in och ut massa snuskiga karlar. Och man blir sjukt mätt på det hela efter ett tag. Det är liksom fem meters dildosar i varje hörn och brudar som skriver saker som ”it’s time for sex!” och efter ett tag så blir man bara helt blasé. Dessutom har vi bidragit till den här misären genom att gå på en ”peep-show”. För alla er som inte vet vad en peep-show är så innebär det att man går in i ett bås, stoppar ner några spänn i en automat och då uppenbarar sig ett fönster där du kan titta på en roterande säng med ett nuppande par. Vi trodde i vår enfald att det skulle vara lite upphetsande men det var så torrt och tråkigt och förstärkte bara ännu mer bilden av att folk i Amsterdam på fullaste allvar ser detta som ett jobb. Jag skämtar inte, de låg där på sängen och såg ut som att de funderade på vad de skulle laga till middag.
Här har vi en sex shop där de faktiskt hade en intruktionsvideo för olika sexleksaker i fönstret. Observera hunken som demonstrerar alla godbitar.



Lördagen gick vi runt runt runt på stan hela dagen. Vi hittade en blomstermarknad (rätt kul) och sen second hand marknad (jättekul) för att sedan slå oss ner på ett café som bara serverar bagels. Helt underbart. På kvällen lyckades vi, efter lite om och men, även möta upp H’s kompis och hans kompis (som är från Rotterdam, eller R-dam ”som man säger”). Sen var det fest på ett riktigt skönt ställe innan vi slemmade hemåt vid typ fem. Sen var det en lång bakis dags färd mot Sverige. Tror att jag åkte typ spårvagn, tåg, buss, tåg, tåg, buss, flyg, buss, tunnelbana, buss – för att komma hem. Men SJUKT VÄRT var det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar