lördag 31 januari 2009

vi är alla glada bagarbarn

God morgon!
En trevlig och varierad vecka lider mot sitt slut.
Måndagen börjades på bygget med lite småpill innan familjen skulle komma hem och säga "åh, ah, vad fint ni har gjort" (vilket de enligt rykten inte gjorde, men det är lite sekundärt, fint blev det iaf).
Tisdagen spenderades i en skåpbil på stan med L för att göra lite ärenden - typ handla plugg, inventera kvitton, byta bil och köpa kvalsterschampo till stackars Greta som har fått mjäll av något slag. Verkar inte bekomma henne så mycket, hon låg rätt gott och mös mellan oss hela dagen:


Vi hittade även ett potentiellt lunchhak för de gångerna man befinner dig lite för långt ner på Drottninggatan för sitt eget bästa:


Glöm inte att besöka Syfilis ungdomsmottagning och Spott-i-soppans Lunchrestaurang medan du ändå är på g. Dessutom såg vi världens gulligaste farbror i gärdesrondellen som kämpade sig fram på sin trehjuling. Power!


Resten av veckan har spenderats på en loggstastion. För er som inte vet vad man gör när man loggar, så innebär det att man tittar på allt råmaterial som spelas in för att sedan skriva ner allt som händer i text. Det kan vara rätt segt men det är rätt kul att få se alla "bloopers" och folks mer eller mindre rutinerade framträdanden innan det klipps ner till det som faktiskt visas på TV.


Igår så var det ju fredag och då ska man vara ute och förtära alkohol. Sagt och gjort, jag började på jobbet med två öl (Ett inlägg här är på sin plats: Vi brukar inte ha fredagsöl men eftersom det var en tjej som slutade idag så skulle det serveras lite bärs runt fem. Det är jag, fyra av mina kollegor och tjejen i fråga som dyker upp. Folk är inte så jävla sociala på mitt jobb. Eller så har de andra vänner, vad vet jag).
Iaf, när jag kom hem var det snabbt in i duschen och fixa sig för sen kom S och K. Efter en massa morotsstavar, vin och drinkar (varav jag tappade en surt förvärvad campari och jos i golvet) så gick vi till La Cucaracha. Tapas, aioli, mer vin, jättegott! Sen kom M, A, H och Sophies kompis från Frankrike. Efter att han tyckt det var rimligt att betala notan för hela bordet drog vi oss till Underbara bar och socialiserade till typ 2.
Karro följde med mig hem och sen lekte vi runt lite grann innan vi somnade en-två timmar senare.


Imorse så vaknade jag till resterna av min pojkväns förfest, dvs sjutton tusen glas med olikfärgade slattar, cola över hela kylen och nån som har tagit med sig 5 kg is som nu blockerar halva frysen.


Och nu är det en ny fantastisk dag som ska börjas med capricciosa, cola och sporanos. Ikväll blir det drinkar hos K, kanske kolla på M som spelar skivor eller möta upp med K och ligan igen. Det visar sig. UNTIL THEN!

1 kommentar: